ACTIVITEITEN

Cursus Buteyko ademhalingstechniek start 2 september
Maandag, 02 September 2019, 19:30 - 22:00

Omschrijving: Je hebt klachten maar je weet niet wat er aan de hand is.

In het verleden meerdere klachten en verschijnselen gehad die met medicijnen wel verdwenen zijn maar de klachten blijven terug komen. Door stress op het werk of in de thuissituatie raak je oververmoeid en uit balans. Je hebt chronisch last van vermoeidheid afgewisseld met een slecht gevoel, je kan niet meer doen wat je wil…

Is dit herkenbaar, dan is waarschijnlijk je lichaam aan het draaien op de laatste reserves die telkens bij inspanning of stress op raken.

Hoe krijg je deze reserves weer op peil, hoe kom je weer in je kracht.

Veel van deze klachten komen door een tekort aan bicarbonaat in je lichaam en telkens als deze opraakt door zware inspanning of stress raken de processen in je lichaam uit balans en werkt het lichaam niet meer zoals het oorspronkelijk bedoeld is.
Door eenvoudig minder te gaan ademen (EVA) ga je met behulp van je adem je reserves weer stap voor stap aanvullen.

Hoe dit werkt kun je ervaren en leren in een korte intensieve cursus. In een tijdsbestek van twee weken gedurende vijf avonden leer je hoe je met ademhaling je lichaam kan ondersteunen in zijn voortdurende strijd voor gezondheid. Gezond zijn is de natuurlijke staat van het lichaam. Jij hoeft alleen maar te leren begrijpen hoe je het bij deze strijd kan helpen.

Data: 2, 4, 5, 9, 11 september en 31 oktober van 19:30 tot 21:30uur.
Kosten: De cursus kost € 300,00 voor in totaal 6 bijeenkomsten en een heel jaar begeleiding indien nodig.
Bijzonderheden: Iedereen zou deze cursus als basis moeten volgen, ademhaling is de basis van gezondheid en de hoofdoorzaak van verzuring van het lichaam met, op termijn, alle gevolgen van dien.


Schrijf je hier in

Locatie Broedplaats Zorg de Keizer 13D