revalidatieteamDirect starten met een revalidatietraject kan bij gezondheidscentrum Zorg de Keizer.

Er staat een professioneel multidisciplinair team voor u klaar om in nauwe samenwerking met uw eigen huisarts te starten.

 

De zorgverzekeraars staan revalidatie in de eerste lijns zorg toe vanwege overvolle wachtlijsten.

 

Coordinator revalidatie

Alex Jans-Beken - fysiotherapeut - 0478 560012 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Duidelijkheid begint met een vingerprik. 

De corona crisis verlamd ieders leven. De grote vraag is: voor hoelang?

Voor een antwoord op die vraag is het noodzakelijk om te weten hoe het staat met de immuniteit tegen de ziekte. Voor jou persoonlijk en voor ons allen als groep.

 

Daarom: ben je ziek geweest, maar weet je niet of het een verkoudheid, de griep of COVID-19 was? Door middel van een combinatie van een vingerpriktest met een bloedtest (ELISA) in het laboratorium wordt inzicht verkregen in jouw antistoffen tegen het corona-virus.

 

Wil jij helderheid?

Voor maandag 18 mei kun je direct jouw plek hier reserveren.

 

ik wil me aanmelden

 

Laat je gegevens achter op www.innatoss.com/covid-19 dat je opgeroepen wilt worden. Je vind dit onderaan de pagina.

Je krijgt dan vervolgens een mail met uitnodiging wanneer je terecht kunt. 

 

Voor deze test wordt een eigen bijdrage gevraagd van Eur 70,-.

 

We hopen dat het je helderheid en vertrouwen geeft!

 

Meer informatie vind je op www.stichtingimtest.nl en bekijk nieuws op Een vandaag of filmpje hieronder voor toelichting over de werkwijze.

 

92360612 164863691642500 6123322512991322112 o

Vandaag geeft Oefentherapie De Keizer een groot HART (en heerlijke chocolade) aan al onze hardwerkende huisartspraktijken, GGD en Synthese thuis in je wijk.

 

In deze stressvolle tijd kunnen wij door videoconsulten cliënten met slaapproblemen en/of psychosomatische klachten, zoals pijn, vermoeidheid en spanning,

prima behandelen en de praktijken ontlasten. 

Samen zorgen we ervoor dat de zorg waar men behoefte aan heeft draaiend blijft. 

 

 

Heb jij last van slaapproblemen of zit je hoog in de spanning en zoek je manieren om je te ontspannen?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0478 515101 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
.

Een top team van zorgprofessionals staan voor je klaar om je online te helpen om - fysiek en mentaal - fit en gezond te blijven.

Verbeter je slaap, ontspan door het hebben van een luisterend oor, blijf bewegen en eet energieke voeding. Allen vergroten jouw immuunsysteem.

Je kan iedere zorgprofessional rechtstreeks bereiken:

Team versterk je immuunsysteem

 

blauw vinkje.fw Verbeter je slaap - Rosa Vlaar, Slaapoefentherapeut - 0478 515101

blauw vinkje.fw Luisterend oor - Fanny van Laarhoven- Biodynamische psychotherapeut - 06 14670811

blauw vinkje.fw Bewegen - Janny Barentsen, Medisch fitness - 0478 851660

blauw vinkje.fw Energieke voeding - Jessica Bekker, Orthomoleculaire therapeut - 0478 700535.

 

 

 

Al onze zorgprofessionals houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Dat betekent dat je met iedere zorgprofessional kan afstemmen of je bij urgentie naar de afspraak kunt komen of via videoconsult jou kunnen helpen of dat we samen een nieuwe afspraak maken. 

Standaard verzoeken we iedereen om zich aan onderstaande maatregelen te houden:

  • We geven tijdelijk geen handen, maar verwelkomen u met een glimlach
  • Hoest/nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Was regelmatig je handen

Daarnaast vragen wij om NIET te komen als je:

  • Neusverkouden bent, hoest, keelpijn en/of koorts heeft
  • Contact hebt gehad met een persoon met het coronavirus of in een gebied bent geweest waar veel patiënten zijn met het coronavirus

De maatregelen zijn er op gericht om de kans op een coronabesmetting zo klein mogelijk te maken en uit voorzorg voor elkaar.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen deze op de website worden geplaatst.

Mocht je meer willen weten over het coronavirus dat verwijzen wij je in eerste instantie naar de websites van het RIVM en de GGD, waarop ook wij ons baseren.

 

Wij hopen op jouw begrip en medewerking en we daardoor de beste zorg voor iedereen kunnen blijven bieden.

 

Zorg goed voor jezelf! Met elkaar maken we het verschil.

 

Het team van Zorg de Keizer.

jij maakt het verschil

herfst

Dat wandelen gezond is, is al uit meerdere onderzoeken gebleken. Toch zijn het zo’n 10.000 stappen per dag die nodig zijn om in je lichaam tot vetverbranding te komen. Het is bewezen dat wandelen op sommige vlakken zelfs efficiënter is dan de sportschool. Hartslag en bloeddruk dalen, je spieren ontspannen en de stress neemt af. Wandelen brengt balans. Niet alleen volwassenen hebben baat bij een goede wandeltocht, ook voor de kinderen is het goed én leuk om stappen te zetten in de natuur. Maak een herfstwandeling door het bos en geniet van  de pracht van dit seizoen.


Alle voordelen van wandelen op rij

de kracht van wandelen10.000 stappen tellen is wel erg lastig. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden en gadgets om de stappen bij te houden, zoals een stappenteller. Klik hier voor een fragment van RTL over de stappenteller. De Oefentherapeut Cesar kan je helpen bij het verbeteren van je looppatroon. Denk hierbij aan langere afstanden lopen, klachten in de voet, knie of heup of om in te zetten bij lage rugklachten.

 

Wil jij je looppatroon verbeteren of heb jij specifieke wandeldoelen?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0478 515101 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Scoliose is een verkromming van de rug die bij jonge mensen zichtbaar wordt in de groeispurt. Dit zorgt voor vervelende klachten nu en vooral later, zoals pijnlijke stijve rug en ademproblemen. De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) is gestopt met de screening op deze vergroeiing, waardoor scolioses daarom vaak niet óf pas laat en dan in ernstige gevallen worden ontdekt.

prof legt uit

In april 2019 hebben wij het initiatief genomen tot het uitvoeren van een scoliose screening op basisscholen. BS De Meent heeft als eerste school in Venray hieraan meegewerkt en de kinderen van groep 7 en 8 gratis laten screenen op scolioses. Dit willen we een vervolg geven op alle basisscholen in de gemeente Venray om tijdig rugvergroeiingen te signaleren.

wervelkolom vergroeiingen

Indien een scoliose is gevonden zullen behandelingen worden gestart of blijft het kind onder controle om ontwikkeling van de rug in de gaten te houden.  

Klik hier voor meer informatie over de screening.

 

Jouw kind gratis laten screenen op scoliose?

Neem contact op met Isamae Jennings via 0478 515101 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Page 1 of 3