Al onze zorgprofessionals houden zich aan de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

Dat betekent dat je met iedere zorgprofessional kan afstemmen of je bij urgentie naar de afspraak kunt komen of via videoconsult jou kunnen helpen of dat we samen een nieuwe afspraak maken. 

Standaard verzoeken we iedereen om zich aan onderstaande maatregelen te houden:

  • We geven tijdelijk geen handen, maar verwelkomen u met een glimlach
  • Hoest/nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Was regelmatig je handen

Daarnaast vragen wij om NIET te komen als je:

  • Neusverkouden bent, hoest, keelpijn en/of koorts heeft
  • Contact hebt gehad met een persoon met het coronavirus of in een gebied bent geweest waar veel patiënten zijn met het coronavirus

De maatregelen zijn er op gericht om de kans op een coronabesmetting zo klein mogelijk te maken en uit voorzorg voor elkaar.

Als er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen deze op de website worden geplaatst.

Mocht je meer willen weten over het coronavirus dat verwijzen wij je in eerste instantie naar de websites van het RIVM en de GGD, waarop ook wij ons baseren.

 

Wij hopen op jouw begrip en medewerking en we daardoor de beste zorg voor iedereen kunnen blijven bieden.

 

Zorg goed voor jezelf! Met elkaar maken we het verschil.

 

Het team van Zorg de Keizer.

jij maakt het verschil

herfst

Dat wandelen gezond is, is al uit meerdere onderzoeken gebleken. Toch zijn het zo’n 10.000 stappen per dag die nodig zijn om in je lichaam tot vetverbranding te komen. Het is bewezen dat wandelen op sommige vlakken zelfs efficiënter is dan de sportschool. Hartslag en bloeddruk dalen, je spieren ontspannen en de stress neemt af. Wandelen brengt balans. Niet alleen volwassenen hebben baat bij een goede wandeltocht, ook voor de kinderen is het goed én leuk om stappen te zetten in de natuur. Maak een herfstwandeling door het bos en geniet van  de pracht van dit seizoen.


Alle voordelen van wandelen op rij

de kracht van wandelen10.000 stappen tellen is wel erg lastig. Gelukkig zijn er meerdere mogelijkheden en gadgets om de stappen bij te houden, zoals een stappenteller. Klik hier voor een fragment van RTL over de stappenteller. De Oefentherapeut Cesar kan je helpen bij het verbeteren van je looppatroon. Denk hierbij aan langere afstanden lopen, klachten in de voet, knie of heup of om in te zetten bij lage rugklachten.

 

Wil jij je looppatroon verbeteren of heb jij specifieke wandeldoelen?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak via 0478 515101 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Scoliose is een verkromming van de rug die bij jonge mensen zichtbaar wordt in de groeispurt. Dit zorgt voor vervelende klachten nu en vooral later, zoals pijnlijke stijve rug en ademproblemen. De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) is gestopt met de screening op deze vergroeiing, waardoor scolioses daarom vaak niet óf pas laat en dan in ernstige gevallen worden ontdekt.

prof legt uit

In april 2019 hebben wij het initiatief genomen tot het uitvoeren van een scoliose screening op basisscholen. BS De Meent heeft als eerste school in Venray hieraan meegewerkt en de kinderen van groep 7 en 8 gratis laten screenen op scolioses. Dit willen we een vervolg geven op alle basisscholen in de gemeente Venray om tijdig rugvergroeiingen te signaleren.

wervelkolom vergroeiingen

Indien een scoliose is gevonden zullen behandelingen worden gestart of blijft het kind onder controle om ontwikkeling van de rug in de gaten te houden.  

Klik hier voor meer informatie over de screening.

 

Jouw kind gratis laten screenen op scoliose?

Neem contact op met Isamae Jennings via 0478 515101 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ben je jong of al wat ouder? Ben je een man of vrouw? Heb je klachten of ben je klachtenvrij. Bewegen is belangrijk om fit te blijven en vitaal oud te worden. Doel van pilates-instructrice Gonnie Langenkamp is dat jij met je negentigste nog mooi rechtop loopt.

Bekijk het filmpje en hoor wat het anderen brengt.

  

Wil je ervaren wat Perfect Pilates voor jou kan betekenen? Meld je aan voor een gratis proefles door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 41790505.

geluk

 De mooie levensverhalen van Monique Linders delen we nu ook via onze kanalen om jou te inspireren over hoe je ondanks tegenslagen in het leven toch vreugde kunt ervaren. Monique is coach van haar bedrijf leidinggeven aan jezelf en inspireert al duizenden mensen met haar verhalen over het leven.


Hier haar eerste blog GELUK VERDUBBELT ZICH ALS JE HET DEELT

neusopener

Vraag dan gratis bij trainer Ademhaling Jan van Zuijlen “de snelle neus opener" op.

Jan leert je een simpele oefening waarmee je in 5 minuten je neus blijvend opent. Zonder medicijnen, sprays of andere hulpmiddelen.

Je kunt Jan van Zuijlen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 0475-492684.

We zijn benieuwd of jij daarna ook weer door je neus kunt ademen?

GGZ psychologen op Zorg de Keizer zetten een online screeningstool TelePsy in om de lange wachttijden bij de GGZ te verkorten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door CZ. In dit interview lichten Wilma Noteborn en Dr. Ies Dijksman toe hoe ze hopen dat dit voorkomt van verergering van klachten bij mensen.

Online screening

Pagina 1 van 2