Gezondheidscentrum Horst aan de Maas

  0478 206040  participeren@zorgdekeizer.nl

In Horst aan de Maas bij Afslag10 is het tweede gezondheidscentrum Zorg de Keizer in ontwikkeling. Een centrum van zorgprofessionals die ondersteunen bij herstel en voorkoming van gezondheidsklachten en waar extra aandacht is voor sportrevalidatie. Het is een plek voor zorgondernemers die geloven dat je samen meer kunt bereiken dan alleen.

ZorgdeKeizer banner web

Wil jij verkennen of jij met jouw kwaliteiten de zorgondernemers van Zorg de Keizer wilt versterken en hoe zij jou kunnen bekrachtigen om samen goede zorg te bieden?

Christel Hafmans participeren Maak een afspraak met Christel Hafmans om de mogelijkheden te verkennen. In een persoonlijk gesprek met Christel maken we helder hoe én waarin jij kunt excelleren op het nieuwe gezondheidscentrum Zorg de Keizer te Horst. 

Christel is facilitator samenwerking en directeur van Zorg de Keizer te Venray en Horst.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

 

Nieuwbouw 

Het gezondheidscentrum wordt nieuw gebouwd en komt te liggen aan de Venrayseweg 89, te Horst aan de Maas. 

Huidig

AV2 29

Nieuw

Schets pand

 

logo afslag10 

Gezondheidscentrum Zorg de Keizer te Horst aan de Maas is partner van afslag10.

 

 

Gezondheidscentrum Zorg de Keizer staat voor:

Samenwerken

Zorg de Keizer is de plek waar we elkaar versterken en samen zorg leveren voor de ‘mens als geheel’. De steeds complexer wordende klachten van mensen vragen aandacht voor alle facetten van het mens-zijn. Door samen te werken kunnen we deze holistische zorg bieden. 

Holistisch

Naast lichamelijke factoren is er ook aandacht voor de invloed van onze gedachten en emoties, onze relaties, onze financiële vrijheid, onze manier van handelen en het al dan niet vervullen van de behoefte aan zelfontwikkeling. Alles is er op gericht om mensen te helpen bij het herstel en voorkoming van hun klachten. We bieden ondersteuning bij het vinden van een passende leefstijl en om de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes in hun leven.

Gelijkwaardig

Op Zorg de Keizer kennen we geen hiërarchie. We gaan er vanuit dat jij als zorgprofessional het werk doet waar jij het beste in bent en wat jou het meest gelukkig maakt. Zo leveren we allen onze unieke bijdrage aan goede zorg en het gezamenlijke concept van Zorg de Keizer.

We helpen ook de mensen op basis van gelijkwaardigheid. Dit brengt ons veel. Je hebt samen de regie over het behandelplan. Mooi om te zien hoe de persoon met de hulpvraag ruimte neemt om te kiezen wat hij wel of juist niet wil. Zo dragen mensen zelf actief bij aan hun eigen herstel en het behoud van hun gezondheid.

Praktisch

Het doel van onze zorg is dat mensen zoveel mogelijk zelf leren doen en dit gaan inbedden in hun leefstijl. Ook willen we laagdrempelig groepen mensen inspireren, adviseren en aanzetten tot het nemen van een stap in hun eigen gezondheid. Dit doen we door het geven van workshops, trainingen en lezingen.

 

Wil jij zo werken?

Laat je contactgegevens achter en we houden je op de hoogte van ontwikkelingen en bijeenkomsten die worden georganiseerd.

 op de hoogte blijven 

 

Kennismaken met gezondheidscentrum Zorg de Keizer te Venray?

Samen bereiken we meer dan alleen. Zo leveren we zorg voor de ‘mens als geheel’. De steeds complexer wordende klachten van mensen vragen aandacht voor alle facetten van het mens-zijn. Door samen te werken kunnen we deze holistische zorg bieden.

 gezondheidscentrum zorgdekeizer 2gezondheidscentrum zorgdekeizer 1Zorgdekeizer gebouw