Perfect Pilates Overdag

Op dinsdag om 9:00 tot 10:00 start een nieuwe groep bij minimaal 4 personen. Ideaal voor jou om fit 's ochtends te starten?

Wil je een ander tijdstip overdag Perfect Pilates volgen, klik hier.

P7201628

Reflux

Reflux, het uitspugen van de voeding, geeft vaak overprikkeling van en pijn in de slokdarm waardoor je kindje hard en ontroostbaar kan gaan huilen. Niet alleen het soort voeding kan van invloed zijn, ook obstructies van zenuwen, een slecht functionerende maag of twaalfvingerige darm, en dergelijke kunnen de oorzaak zijn. Hier is wel iets aan te doen. Maak een afspraak via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te ontdekken wat we voor jouw kindje kunnen doen. Onze behandeling van pasgeborenen bestaat altijd uit zachte, rustige technieken.

baby

Samenzijn

Iedere maand komen we samen om elkaar te inspireren, kennis te delen, nodigen we expert uit op een ander vakgebied… en gewoon omdat het gezellig is. 

En vandaag verwende André Basten ons ook nog met een kookkalender: voor iedere maand een gezond recept. Wil je ook deze kookkalender maak een afspraak met Andre voor een intake via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je krijgt deze kookkalender cadeau. 

 lunchkookkalender

Taalontwikkeling

Het leren van de moedertaal gaat bij de meeste kinderen vanzelf. Dit geldt niet voor alle kinderen en jongeren. 

Logopedist Magreet Meek weet hoe belangrijk taal is in ons dagelijks leven. Daarom helpt zij het bedrijf Pearson mee met het ontwikkelen van een nieuwe test waarmee onderzocht kan worden of er sprake is van een taal- en communicatieprobleem. Hierdoor kan ze kinderen en jong volwassenen nog beter helpen. Om de betrouwbaarheid te toetsen wordt de test nu ruim 2.000 keer afgenomen. We zoeken nog jonge mannen in de leeftijden 8,9,10,11 of 16,18 jaar.

Wil jij je steentje bijdragen? Doe mee met de test en bericht Magreet via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

NIEUW Perfect Pilates zittend

Vaak willen mensen oefeningen doen in groepsverband, maar kunnen ze niet liggen. Dit vormt vaak een drempel om mee te doen met pilates. Daarom verzorgt pilates instructirce Gonnie Langenkamp ook Perfect Pilates zittend op een stoel of bal. Een mooie mogelijkheid om toch te werken aan een vitaal en sterk lichaam met andere gelijkgestemden.

Iedere dinsdag van 10:30 tot 11:30 kun je komen ervaren of dit iets voor jou is. Stuur een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een gratis proefles.

 

Effect van hulpmiddelen voor kinderen

Ergotherapeut Patty Vennekers zet zich in om het effect van hulpmiddelen op gedrag van kinderen te meten. Je doet namelijk kinderen te kort als je ze een hulpmiddel geeft dat ze niet nodig hebben.

Wil je meer weten over welk hulpmiddel bij jouw kind past of hoe je juist kinderen kunt helpen met prikkels om te gaan zonder dat hulpmiddel? Vraag het aan Patty: ergotherapie@zorgdekeizer of 06-22698146.

Dagblad de Limburger

Slaapproblemen?

De oefentherapeuten van Zorg de Keizer willen mensen met slaapproblemen nog beter helpen. 
Daarom doen zij mee met het groot landelijk wetenschappelijk onderzoek naar slaap.

slaap

Wil jij meedoen en je eigen slaap verbeteren? 

Neem contact op met Ingrid Huijgbregt via 0478 515101 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..