Kado zorgprofessional

  0478-206040  participeren@zorgdekeizer.nl

Beste zorgprofessional, 

De kado's die je hieronder vind, zijn een start om je zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. We hopen dat we je mogen inspireren om ondernemerschap in jouw zorgprofessionaliteit te integreren en dat jij een bron van inspiratie bent voor de mensen die je helpt met hun gezondheid en geluk en ook voor andere zorgprofessionals. Dat jij fijne collega-zorgprofessionals om je heen hebt die je versterken en jou ook inspireren. En bovenal dat je mag genieten van je werk en er ook genoeg mee mag verdienen.

Wat goed is voor jou, is goed voor de mensen die je helpt en voor je collega's. Het is goed voor onze gezondheidszorg. 

We gunnen jou en de mensen die jij helpt dit van harte en wensen je alle goeds. 

Team Zorg de Keizer


 

header ebook 1

Wil je zorg bieden op jouw manier en verdienen wat je waard bent?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Het helpt je in 5 stappen op weg om jouw zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. Je gaat ervaren dat jouw impact op de mensen die je helpt groter is dan je denkt, en dat je jouw financiĆ«le waarde mag vragen. We delen dit, omdat we jou die vrijheid gunnen. Dat je mag genieten van wat je doet, en een bron van inspiratie mag zijn voor de mensen die je helpt met hun gezondheid. Doe er je voordeel mee. 

 knop ik wil dit gratis ebook


header bijeenkomst

Wil je concreet stappen zetten om op jouw manier zorg te bieden?

Je eigen pad kiezen als zorgprofessional is spannend. Misschien lijkt het onhaalbaar dat jij jouw zorgprofessie mag uitoefenen vanuit rust en ontspanning. Of misschien heb je met het e-book gewerkt en vraag je je af welke concrete stappen je nu kunt zetten om door te pakken. 

Blijf je verlangen en hopen dat het verandert, of is het tijd voor een keerpunt waarbij jij zelf kiest? 

Mogelijkheden met Moed

Tijdens de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed' ontmoet je gelijkgestemde zorgprofessionals. Samen gaan we aan de slag met op welke manier jij jouw zorgprofessie zou willen uitvoeren. Iedere keer een ander thema. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en we nemen waar mogelijk weerstand weg om ook echte stappen te kunnen zetten.

hier wil ik bij zijn 


Gratis inspiratie per mail

 Illustratie Free Anke

Gratis inspiratie, tips en verhalen voor jou om ondernemerschap meer in je zorgprofessie te integreren en samenwerking in de gezondheidszorg te stimuleren.

De mailing zal je ook stimuleren om stappen te blijven zetten om dichter bij jouw doel te komen. Met de mailing willen we jou als zorgondernemer verder op weg helpen en niet iets verkopen.

 knop ik wil de nieuwsbrief


 Oppeppers om jezelf zichtbaar maken

Pepers

In de gezondheidszorg is het nog vrij ongebruikelijk om op de voorgrond te treden. Aan het delen van inspiratie, nieuws of enthousiaste berichten over positieve resultaten bij mensen wordt nog niet veel gedaan. Gezondheidszorg is zeker geen product en we verkopen onze dienst niet. Maar hoe moeten de mensen die jij heel goed zou kunnen helpen jou dan vinden?

We gunnen mensen dat ze jou kunnen vinden en dat jij ze mag helpen. Daarom heeft Christel haar eigen 'oppeppers' voor jou op een rij gezet en deel ze die met jou. 

knop ik wil de oppeppers