Kies je eigen pad als zorgprofessional

    

header ebook 1

 

Een zelfstandige zorgprofessional zijn, dat geeft vrijheid. Helaas ervaren veel zorgondernemers druk. Je besteed veel tijd aan administratie en je zou willen dat je meer ruimte had om je te richten op waar jij goed in bent. Zodat je nog betere zorg kunt bieden aan de mensen die jij het liefste helpt.

Bied zorg op de manier zoals jij dat wilt

Met dit e-book helpen wij jou graag op weg om weer zorg te gaan bieden zoals jij dat wilt. Om niet meer volledig afhankelijk te zijn van de zorgverzekeraar, kan het interessant zijn om andere inkomstenstromen te gaan ontdekken. Dit geeft financiele vrijheid, en jij hebt meer tijd om de mensen te helpen die jij het liefste helpt.

Dit e-book is interessant voor jou als:

blauw vinkje.fw De zorg die jij wilt bieden voor jou het belangrijkste is.

blauw vinkje.fw Je alleen de noodzakelijke administratieve lasten wilt dragen om goede zorg te kunnen bieden.

blauw vinkje.fw Jij zelf je vergoeding wilt bepalen voor de zorg die je biedt.

blauw vinkje.fw Jij zelf je behandeltijd wilt bepalen. Helemaal schitterend als je dit in samenspraak kunt doen met de mensen die jij het liefste helpt.

blauw vinkje.fw Je op jouw manier zorg wilt kunnen bieden.

Minder regeldruk

Je gaat middels een gedegen stappenplan ontdekken hoe jij op jouw manier zorg kunt bieden, een gepast inkomen kunt verdienen en minder regeldruk kunt ervaren. Ik hoop dat wij je mogen inspireren om ondernemerschap in jouw zorgprofessionaliteit te integreren.


 

Vraag je gratis e-book aan

Met de gevraagde gegevens wordt zorgvuldig omgegaan. Als we jou een bericht nasturen dan is dit bedoeld om je verder op weg te helpen en niet om je iets te verkopen.

* verplicht veld