Mogelijkheden met Moed

    

header bijeenkomst

Thema: Je liefdesrelaties met geld en je eigen-waarden

Vrijdag 14 februari 2020

Vaker hoor ik dat geld samenwerking in de weg staat. Het beeld is dat het duurder wordt voor de patiënt als verschillende zorgprofessionals samen behandelen. Of dat het extra tijd van de zorgprofessional vraagt voor overleg, waar geen vergoeding tegenover staat.

Is dit de waarheid? Hoe kun je nu juist door samen te werken je eigen (financiële) vrijheid creëren?

Tijdens de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed' ontmoet je gelijkgestemde zorgprofessionals. Samen gaan we aan de slag met op welke manier jij jouw zorgprofessie zou willen uitvoeren. Iedere keer een ander thema. Je gaat luisteren naar andere zorgprofessionals en je gaat nieuwe mogelijkheden zien. Je gaat eventuele weerstanden ontdekken en waar mogelijk wegnemen, zodat ook jij echte stappen kunt zetten. We gaan er samen voor dat jij op het einde van deze bijeenkomst je eerste stap ook werkelijk zet. 

Deze middag staat in het teken van ontmoeten, nieuwe inzichten krijgen, in actie komen en genieten. Ook jij hoeft het niet alleen te doen. 

Afsluitend is er ruimte om onder het genot van een drankje na te praten. 

ik wil me aanmelden 

 

Waarom bijeenkomsten Mogelijkheden met moed?

Je eigen pad kiezen als zelfstandige zorgprofessional is spannend. Misschien lijkt het onhaalbaar dat jij jouw zorgprofessie mag uitoefenen vanuit ontspanning en rust. 

Je hoofd vertelt je heel veel ‘goede’ redenen waarom je blijft doen hoe je het nu doet. Een voorbeeld daarvan kan zijn financiële zekerheid. 

Zorgprofessionals denken hier veel over na, en door een aantal zaken word je belemmerd je eigen pad te bewandelen. 

Dit is wat die gedachten kunnen zijn:

blauw vinkje.fw Wie ben ik nou?

blauw vinkje.fw Wat gaan mijn huidige collega’s hiervan vinden?

blauw vinkje.fw Wat ben ik waard?

blauw vinkje.fw Komen mensen nog wel naar me toe als ik niet ben aangesloten bij een zorgverzekeraar?

blauw vinkje.fw Ik zou wel willen, maar ik weet niet hoe.

blauw vinkje.fw Ik vind het spannend om voor mezelf te kiezen.

Misschien heb je wel met ons gratis e-book gewerkt en vraag je je af wat de volgende concrete stappen zijn om je weer te kunnen richten op jezelf en jouw zorgprofessie.

Bij Zorg de Keizer zijn we er namelijk van overtuigd dat het veel energie en geld zou leveren als verschillende zorgprofessionals meer samen zouden werken, en zo hun unieke bijdrage kunnen leveren aan het geheel. Het is namelijk belangrijk jouw werk met passie te kunnen uitvoeren. Hierdoor kun je de mensen die jij het liefst helpt, het beste helpen!

Blijf je verlangen en hopen dat het verandert, of is het tijd voor een keerpunt waarbij jij zelf kiest?

Ontmoet gelijkgestemde zorgprofessionals en ga stappen zetten met het behalen van jouw doelen. Je bent niet de enige die hiermee stoeit. Meld je daarom aan voor de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed'. 

ik wil me aanmelden 

 

Voorbereiding

Mocht je ons gratis e-book nog niet gedownload hebben, is het een goed idee dit alsnog te doen. Het kan een gedegen voorbereiding zijn op de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed'. Met dit e-book ga je aan de slag met een vijfdelig stappenplan om te zien hoe jij je weer kunt richten op jouw passie. Het helpen van de mensen die jij het liefste helpt, zonder afhankelijk te zijn van anderen. Tijdens de bijeenkomst kun je met deze voorbereiding nog een stap verder gaan, en wellicht een aantal zaken direct in de praktijk brengen. 

knop ik wil dit gratis ebook

  

Waarom verzorgt Zorg de Keizer Mogelijkheden met Moed?

Zorg de Keizer verkent al jaren nieuwe mogelijkheden in de gezondheidszorg om minder regeldruk te ervaren en minder afhankelijk te zijn van de zorgverzekeraar. Ook wij als zelfstandige zorgprofessionals die vanuit Gezondheidscentrum Zorg de Keizer samenwerken lopen tegen verschillende zaken aan. We geloven er echter heilig in dat we samen sterker zijn, en daarom helpen we jou graag. Een zelfstandige zorgprofessional zijn geeft namelijk vrijheid.

Dit heeft ons aangezet tot het delen van onze ervaringen met zorgondernemers. Zo willen we jou inspireren om ondernemerschap in jouw zorgprofessionaliteit te integreren. Dat je kiest hoe jij je zorg wilt bieden en er ook genoeg mee kunt verdienen. Geld verdienen om meer te kunnen geven. 

Mogelijkheden met Moed is een cadeau voor jou. Het geeft je een boost en handreikingen waarmee je direct zelf aan de slag kunt. Je ontmoet gelijkgestemde zorgprofessionals die jou kunnen inspireren om je weer stappen te zetten.

ik wil me aanmelden

 

Facilitator Christel Hafmans

Deze middag wordt verzorgd door Christel Hafmans. Christel onderneemt vanaf haar 25ste en dat doet ze nog steeds, met liefde. Ook is ze de facilitator samenwerking op Zorg de Keizer. Mensen noemen haar 'MogelijkhedenMaker'. Haar doel is om samenwerking in de gezondheidszorg te stimuleren en te versterken. Dit doet ze zodat zorgondernemers mensen kunnen helpen op alle facetten van het leven. Door eigen ervaring weet ze dat elke zorgprofessional uniek is en zijn eigen kennis heeft. Iedere zorgprofessional draagt een steentje bij aan het herstel. Ze is hier zo gedreven in door haar eigen ervaringen en de worsteling die ze bij zorgprofessionals heeft ervaren.  

 

Vragen?

Heb je vragen over deze bijeenkomst of ben je er niet zeker van dat dit iets voor jou is? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag.

 

Wil je jouw plek reserveren?

Vrijdag 14 februari 2020 is de eerst volgende bijeenkomst. Je bent van harte welkom. 

 hier wil ik bij zijn

 

Praktische informatie

blauw vinkje.fw Vrijdag 14 februari 2020 starten we om 14:00 uur. Inloop vanaf 13:45 uur.

blauw vinkje.fw Rond 16:00 uur sluiten we af. Aansluitend is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten. 

blauw vinkje.fw Er is ruimte voor maximaal 18 mensen.

blauw vinkje.fw De vergoeding is Eur 47,- p.p. excl. btw (sommige zorgprofessionals kunnen de btw terugvorderen). Dit bedrag is puur kostendekkend. We geven deze bijeenkomst namelijk graag cadeau aan zorgprofessionals die voor zichzelf kiezen. 

blauw vinkje.fw Locatie Keizersveld 13D, Venray, Gezondheidscentrum Zorg de Keizer, 'Broedplaats'.

Locatie Broedplaats Zorg de Keizer - Keizersveld 13D, Venray