Mogelijkheden met Moed

    

header bijeenkomst

Thema: Je liefdesrelaties met geld en je eigen-waarden

Vrijdag 14 februari 2020 - 14:00 tot 16:30

Vaker hoor ik dat geld samenwerking in de weg staat. Zo ook het beeld in de gezondheidszorg dat het duurder wordt voor de patiënt als verschillende zorgprofessionals samen behandelen. Of dat het extra tijd van de zorgprofessional vraagt voor overleg, waar geen vergoeding tegenover staat.

Is dit de waarheid? Hoe kun je nu juist door samen te werken je eigen (financiële) vrijheid creëren?

Tijdens de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed' ontmoet je gelijkgestemde (zorg)ondernemers. Deze bijeenkomst is voor zorgondernemers maar nu ook voor andere ondernemers. We kunnen namelijk op gebied van je geld-waarden-systeem veel van elkaar leren. 

Samen gaan we aan de slag met het krijgen van inzicht in je geld waarden systeem en je laten inspireren door anderen ondernemers hoe zij hier tegenaan kijken. Je gaat luisteren naar andere ondernemers en je gaat nieuwe mogelijkheden zien. Je gaat eventuele weerstanden ontdekken en waar mogelijk wegnemen, zodat ook jij echte stappen kunt zetten. We gaan er samen voor dat jij op het einde van deze bijeenkomst je eerste stap ook werkelijk zet waarmee je goed kunt zorgen voor jezelf en voor anderen. 

Deze middag staat in het teken van ontmoeten, nieuwe inzichten krijgen, in actie komen en genieten. Ook jij hoeft het niet alleen te doen. 

Afsluitend is er ruimte om onder het genot van een drankje na te praten. 

Inloop is vanaf 13:45 en we starten om 14:00. Rond 16:00 ronden we af en daarna is er ruimte om met elkaar na te praten. 

ik wil me aanmelden 

Waarom bijeenkomst over je liefdesrelatie met geld en je eigen waarden?

Mogelijkheden met Moed 1Ik hoor het vaak: "In onze gezondheidszorg is er te kort aan geld om zorg te bieden aan mensen op de manier zoals wij dit wensen." En daarom lijkt het me super om met een groep gelijkgestemde ondernemers te gaan onderzoeken wat je geld-waarde-systeem is en te verkennen hoe je deze kunt het programmeren. Als jij het voorleeft krijgen we een beweging opgang om vanuit aandacht, rust en ondernemerschap zorg te bieden. Jij gaat het voorleven. 

Deze bijeenkomst is voor zorgondernemers maar nu ook ook andere ondernemers. We kunnen namelijk op gebied van je geld-waarden-systeem veel van elkaar leren. Dus ook andere ondernemers voel je welkom.

hier wil ik bij zijn 

  

Waarom verzorgt Zorg de Keizer Mogelijkheden met Moed?

CVIZ 0061Zorg de Keizer verkent al jaren nieuwe mogelijkheden in de gezondheidszorg om minder regeldruk te ervaren en minder afhankelijk te zijn van de zorgverzekeraar. We ervaren dat dit niet alleen een knelpunt van de gezondheidszorg is, maar om een maatschappelijke beweging vraagt. Daarom delen we graag met zorgprofessionals en ook andere ondernemers. We geloven er heilig in dat we samen sterker zijn, en daarom helpen we jou graag. Een (zorg)ondernemer zijn geeft namelijk vrijheid.

Mogelijkheden met Moed is een cadeau voor jou. Het geeft je een boost en handreikingen. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en laat je inspireren om stappen te zetten die moed vragen.  

ik wil me aanmelden

 

Facilitator Christien Gussenhoven en Lèneke Meeuwissen

Christien en Leneke

Special voor deze dag zijn Christien Gussenhoven en Lèneke Meeuwissen uitgenodigd om ons te begeleiden met een opstelling volgens de methode van Franz Ruppert.  (Voor meer info: zie www.franzruppert.de). Door een opstelling krijg je inzicht in wat jou belemmert, begrijp je en voel je beter hoe het intern bij jou werkt. Van daaruit kun je andere keuzes gaan maken, die jouw talenten voeden, waardoor het geld meer naar jou toe gaat stromen.

 

 

Initiator Christel Hafmans

Deze middag is geïnitieerd door Christel Hafmans. Haar doel is om samenwerking in de gezondheidszorg te stimuleren en te versterken. Dit doet ze zodat zorgondernemers mensen kunnen helpen op alle facetten van het leven. Door eigen ervaring weet ze dat elke zorgprofessional uniek is en zijn eigen kennis heeft. Iedere zorgprofessional draagt een steentje bij aan het herstel. Ze is hier zo gedreven in door haar eigen ervaringen en de worsteling die ze bij zorgprofessionals heeft ervaren.  Christel onderneemt vanaf haar 25ste en dat doet ze nog steeds, met liefde. Ook is ze de facilitator samenwerking op Zorg de Keizer. Mensen noemen haar 'MogelijkhedenMaker'. 

 

Vragen?

CVIZ 0015 kopieHeb je vragen over deze bijeenkomst of ben je er niet zeker van dat dit iets voor jou is? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij helpen je graag.

Wil je jouw plek reserveren?

Je bent van harte welkom. 

ik wil me aanmelden 

 

Praktische informatie

blauw vinkje.fw Vrijdag 14 februari 2020 starten we om 14:00 uur. Inloop vanaf 13:45 uur.

blauw vinkje.fw Rond 16:00 uur sluiten we af. Aansluitend is er de mogelijkheid om onder het genot van een drankje met elkaar na te praten. 

blauw vinkje.fw Er is ruimte voor maximaal 18 mensen.

blauw vinkje.fw De vergoeding is Eur 47,- p.p. excl. btw (sommige zorgprofessionals kunnen de btw terugvorderen). Dit bedrag is puur kostendekkend. We geven deze bijeenkomst namelijk graag cadeau aan zorgprofessionals die voor zichzelf kiezen. 

blauw vinkje.fw Locatie Keizersveld 13D, Venray, Gezondheidscentrum Zorg de Keizer, 'Broedplaats'.

Locatie Broedplaats Zorg de Keizer - Keizersveld 13D, Venray