Mogelijkheden met Moed

  0478 206040  participanten@zorgdekeizer.nl

header bijeenkomst

 

Op dit moment staan er geen Mogelijkheden met Moed bijeenkomsten gepland. 

Wil je op de hoogte blijven van wanneer een volgende bijeenkomst met welk thema plaatsvindt? Laat je contactgegevens achter.

op de hoogte blijven

 

Waarom verzorgt Zorg de Keizer Mogelijkheden met Moed?

CVIZ 0061Gezondheidscentrum Zorg de Keizer verkent al jaren nieuwe mogelijkheden in de gezondheidszorg om minder regeldruk te ervaren en minder afhankelijk te zijn van 1 partij, namelijk de zorgverzekeraar. We geloven er heilig in dat we samen sterker zijn, en daarom helpen we jou graag. Een zorgondernemer zijn geeft namelijk vrijheid.

Mogelijkheden met Moed is een cadeau voor jou. Het geeft je een boost en handreikingen. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en laat je inspireren om stappen te zetten die moed vragen.  

 

Initiator Christel Hafmans

Mogelijkheden met Moed is een initiatief van Christel Hafmans. Haar doel is om samenwerking in de gezondheidszorg te stimuleren en te versterken. Dit doet ze zodat zorgondernemers mensen kunnen helpen op alle facetten van het leven. Door eigen ervaring weet ze dat elke zorgprofessional uniek is en zijn eigen kennis heeft. Iedere zorgprofessional draagt een steentje bij aan het herstel. Ze is hier zo gedreven in door haar eigen ervaringen en de worsteling die ze bij zorgprofessionals heeft ervaren.  Christel onderneemt vanaf haar 25ste en dat doet ze nog steeds, met liefde. Ook is ze de facilitator samenwerking op Zorg de Keizer. Mensen noemen haar 'MogelijkhedenMaker'. 

 

Vragen?

CVIZ 0015 kopieHeb je vragen over deze bijeenkomst of ben je er niet zeker van dat dit iets voor jou is? Stuur dan een e-mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Wij helpen je graag.