geluk

 De mooie levensverhalen van Monique Linders delen we nu ook via onze kanalen om jou te inspireren over hoe je ondanks tegenslagen in het leven toch vreugde kunt ervaren. Monique is coach van haar bedrijf leidinggeven aan jezelf en inspireert al duizenden mensen met haar verhalen over het leven.


Hier haar eerste blog GELUK VERDUBBELT ZICH ALS JE HET DEELT

neusopener

Vraag dan gratis bij trainer Ademhaling Jan van Zuijlen “de snelle neus opener" op.

Jan leert je een simpele oefening waarmee je in 5 minuten je neus blijvend opent. Zonder medicijnen, sprays of andere hulpmiddelen.

Je kunt Jan van Zuijlen mailen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen op 0475-492684.

We zijn benieuwd of jij daarna ook weer door je neus kunt ademen?

GGZ psychologen op Zorg de Keizer zetten een online screeningstool TelePsy in om de lange wachttijden bij de GGZ te verkorten. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door CZ. In dit interview lichten Wilma Noteborn en Dr. Ies Dijksman toe hoe ze hopen dat dit voorkomt van verergering van klachten bij mensen.

Online screening

Ben jij een spreker, zanger, leerkracht of heb jij een andere professionaliteit waarbij je veel praat?spreken met intonatie

Logopediste Magreet Meek behaald verbluffende resultaten voor:
- Mensen die willen spreken met veel tonatie
- Mensen die zingen 
- Mensen die stemproblemen hebben.

Ze doet dit met strottenhoofdtherapie of ook wel - manuele larynx facilitatie genoemd. De spieren van de hals, nek, kaak en mondbodem gaan ontspannen, waardoor je met minder moeite kan spreken en zingen. Maar ook kun je makkelijker slikken en vermindert het klachten van de keel.

Benieuwd naar wat Magreet voor jou kan doen? Mail haar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ze stemt samen met jou de mogelijkheden af.

24 december werden de bewoners van zorghuis Nederland verwend door de Edwin van der Sar foundation.

Met trots ontving ergotherapeut Patty Vennekens deze koffer namens de bewoners van Zorghuis Nederland. Zij zullen baat hebben bij het gebruik van deze hulpmiddelen. Allemaal om het dagelijks handelen van de bewoners in Zorghuis Nederland zo fijn mogelijk te maken! Bedankt Edwin vander Sar foundation

Dia1

Wist je dat de fysiotherapeut Alex Jans-Beken jou ook kan helpen bij hartrevalidatie zonder dat je lang hoeft te wachten?

Een hartinfarct of hartoperatie kan je leven – en dat van je omgeving – behoorlijk op de kop zetten. Niet alleen fysiek, vaak zijn er ook psychische gevolgen. Bij veel mensen is het vanzelfsprekende vertrouwen in het eigen lichaam verdwenen.

 

Hartrevalidatie helpt u om er lichamelijk en geestelijk weer bovenop te komen.

Daarom is het belangrijk dat jij voor de revalidatie niet lang hoeft te wachten.

hartrevalidatie 7

Niet iedereen heeft hartrevalidatie nodig. De cardioloog bepaalt samen met u of hartrevalidatie zinvol is. Het gesprek hierover vindt plaats tijdens de opname in het ziekenhuis. Is het antwoord ja dan is een lange wachttijd niet nodig.

Maak een kennismakingsafspraak met Alex Jans-Beken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en bespreek samen de mogelijkheden voor jouw hartrevalidatie programma.

In 2019 start op dinsdag om 9:00 tot 10:00 een nieuwe groep bij minimaal 4 personen. Ideaal voor jou om fit 's ochtends te starten?

Wil je een ander tijdstip overdag Perfect Pilates volgen, klik hier.

P7201628

Meer...

Pagina 1 van 2