Alleen kom je ver, samen bereik je meer

  0478-206040  participeren@zorgdekeizer.nl

Ben jij een zorgondernemer die geloofd dat je samen meer kunt bereiken dan alleen? Ben je aan het verkennen of je met jouw kwaliteiten de zorgprofessionals van Zorg de Keizer wilt versterken en hoe zij jou kunnen bekrachtigen om zo samen goede zorg te bieden?

Maak een afspraak met Christel Hafmans om de mogelijkheden te verkennen.

Christel Hafmans participeren

In een persoonlijk gesprek met Christel maken we helder hoe én waarin jij kunt excelleren op Zorg de Keizer. Christel is facilitator samenwerking en directeur van Zorg de Keizer.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Gezondheidscentrum Zorg de Keizer staat voor:

Samenwerken

Zorg de Keizer is de plek waar we samen meer bereiken dan alleen. Zo leveren we zorg voor de ‘mens als geheel’. De steeds complexer wordende klachten van mensen vragen aandacht voor alle facetten van het mens-zijn. Door samen te werken kunnen we deze holistische zorg bieden. 

Holistisch

Naast lichamelijke factoren is er ook aandacht voor de invloed van onze gedachten en emoties, onze relaties, onze financiële vrijheid, onze manier van handelen en het al dan niet vervullen van de behoefte aan zelfontwikkeling. Alles is er op gericht om mensen te helpen bij het herstel en voorkoming van hun klachten. We bieden ondersteuning bij het vinden van een passende leefstijl en om de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes in hun leven.

Gelijkwaardig

Op Zorg de Keizer kennen we geen hiërarchie. We gaan er vanuit dat jij als zorgprofessional het werk doet waar jij het beste in bent en wat jou het meest gelukkig maakt. Zo leveren we allen onze unieke bijdrage aan goede zorg en het gezamenlijke concept van Zorg de Keizer.

We helpen ook de mensen op basis van gelijkwaardigheid. Dit brengt ons veel. Je hebt samen de regie over het behandelplan. Mooi om te zien hoe de persoon met de hulpvraag ruimte neemt om te kiezen wat hij wel of juist niet wil. Zo dragen mensen zelf actief bij aan hun eigen herstel en het behoud van hun gezondheid.

Praktisch

Het doel van onze zorg is dat mensen zoveel mogelijk zelf leren doen en dit gaan inbedden in hun leefstijl. Ook willen we laagdrempelig groepen mensen inspireren, adviseren en aanzetten tot het nemen van een stap in hun eigen gezondheid. Dit doen we door het geven van workshops, trainingen en lezingen.

 

zorgprofessionals zorgdekeizer     zorgprofessionals zorgdekeizer foto     

 

Wil jij zo werken?

 Je kunt participeren door met jouw eigen praktijkruimte te vestigen op Zorg de Keizer.

Je behoort dan tot ons team en deelt als zelfstandige zorgondernemer jouw kennis en expertise met je collega-zorgprofessionals.  

Je hebt dan ook de ruimte om periodiek trainingen, lezingen of andere activiteiten in De Broedplaats van Zorg de Keizer verzorgen. Zo kun je ook groepen mensen met jouw expertise inspireren en laten ontdekken wat in hun eigen leven past.

Ruimte Christel HafmansJVG 20171024 02

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    


Wil je jouw zorgprofessie uitoefenen op jouw manier? 

free

Kado's om jou te inspireren om ondernemerschap in jouw zorgprofessie te integreren.

Knop speciale kados


Contactformulier

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te participeren?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid InputRoutebeschrijving

Wil je Zorg de Keizer bezoeken? Je kunt ons vinden op Keizersveld 9 t/m 9J -13 t/m 13J, 5803 AM in Venray.
Plan je route via Google Maps

MAPS DEKEIZER