Alleen kom je ver, samen bereik je meer

De zelfstandige zorgprofessionals van Gezondheidscentrum Zorg de Keizer bieden al 12 jaar samen zorg. Daarmee is Zorg de Keizer het eerste multidisciplinaire gezondheidscentrum in Nederland.

blauw vinkje.fw 18 zorgprofessionals die samenwerken

blauw vinkje.fw 12 jarig bestaan

blauw vinkje.fw 9+ is de score die deze zorgprofessionals gemiddeld krijgen van hun klanten

 

Samenwerken

Gezondheidscentrum Zorg de Keizer is de plek waar we samen meer bereiken dan alleen. Zo leveren we zorg voor de ‘mens als geheel’. De steeds complexer wordende klachten van mensen vragen aandacht voor alle facetten van het mens-zijn. Door samen te werken kunnen we deze holistische zorg bieden. 

Holistisch

Naast lichamelijke factoren is er ook aandacht voor de invloed van onze gedachten, onze emoties, onze relaties, onze financiële vrijheid, onze manier van handelen en het al dan niet vervullen van de behoefte aan zelfontwikkeling. Alles is er op gericht om mensen te helpen bij het herstel van hun klachten, te ondersteunen bij het vinden van een passende leefstijl en om de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes in hun leven.

Gelijkwaardig

Op Zorg de Keizer kennen we geen hiërarchie. We gaan er vanuit dat jij als zorgprofessional het werk doet waar jij het beste in bent en wat jou het meest gelukkig maakt. Zo leveren we allen onze unieke bijdrage aan het gezamenlijke concept van Zorg de Keizer.

We helpen mensen die op basis van gelijkwaardigheid. Dit brengt ons veel. Je hebt samen de regie over het behandelplan. Mooi om te zien hoe de persoon met de hulpvraag ruimte neemt om te kiezen wat hij wel of juist niet wil. Zo dragen mensen zelf actief bij aan hun eigen herstel en het behoud van hun gezondheid.

Praktisch

Het doel van onze zorg is dat mensen zoveel mogelijk zelf leren doen en dit gaan inbedden in hun leefstijl. Ook willen we laagdrempelig groepen mensen inspireren, adviseren en aanzetten tot het nemen van een stap in hun eigen gezondheid. Dit doen we door het geven van workshops, trainingen en lezingen.

 

zorgprofessionals zorgdekeizer     zorgprofessionals zorgdekeizer foto     

 

Wil jij zo werken?

Sinds dit jaar heeft het tweede pand van het gezondheidscentrum ook medische bestemming gekregen. Daardoor ontstaan nu ook voor jou mogelijkheden om te participeren in Zorg de Keizer. Je kunt participeren door:

1. te vestigen met jouw eigen praktijkruimte op Zorg de Keizer

Je behoort dan tot ons team en deelt als zelfstandig ondernemer jouw kennis en expertise met je collega-zorgprofessionals.  

en/of

2. periodiek activiteiten te verzorgen

Je kunt periodiek lezingen, trainingen of andere activiteiten in de Broedplaats van Zorg de Keizer verzorgen zonder dat je met je eigen praktijkruimte gevestigd bent. Zo kun je mensen met jouw expertise inspireren en laten ontdekken wat in hun eigen leven past.

Ruimte Christel HafmansJVG 20171024 02

Samenwerken met een holistische, gelijkwaardige en pragmatische aanpak is wat de gezondheidszorg nodig heeft.

Zorg waaraan verschillende zorgprofessionals bijdragen en waarbij mensen zich zelf actief inzetten voor hun herstel en gezondheid. Zorg de Keizer is goed voor mensen, voor zorgprofessionals en voor de gezondheidszorg.

Mogelijkheden verkennen?

Christel Hafmans participeren

In een persoonlijk gesprek met Christel Hafmans maken we helder hoe én waarin jij kunt excelleren op Zorg de Keizer. Christel is facilitator samenwerking op Zorg de Kiezer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

   


Ebook banner

Wil je zorg bieden op jouw manier en verdienen wat je waard bent?

Dit e-book helpt je in 5 stappen op weg om jouw zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. Je gaat ervaren dat jouw impact op de mensen die je helpt groter is dan je denkt en je jouw financiële waarde mag vragen. We delen dit omdat we jou en de mensen die je helpt een goede gezondheid gunnen en we jou alle goeds wensen. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    Vraag dit gratis e-book aan


Banner Mogelijkheden met Moed

Wil je concreet stappen zetten om op jouw manier zorg te bieden?

Stappen zetten om zorg te bieden op jouw manier en niet meer te laten bepalen door de zorgverzekeraar is spannend. Mogelijk lijkt het onhaalbaar dat jij jouw zorgprofessie mag uitoefenen met rust en ontspanning.

Twijfels! Tja. Aanpassen aan het huidige gezondheidszorgsysteem geeft het minste gezeur. Maar je weet ook dat als je zo door gaat, je steeds meer van jezelf inlevert.

Om mensen te kunnen helpen heb je tijd en energie nodig.

Blijf je verlangen en hopen dat het verandert, of is het tijd voor een keerpunt waarbij jij kiest?

Meld je aan voor Mogelijkheden met Moed. 

Een middag van ontmoeten met gelijkgestemde zorgprofessionals, reflectie, ontspanning en plezier. We gaan aan de slag met op welke manier jij jouw zorgprofessie wilt beoefenen, hoe je nieuwe mogelijkheden gaat zien en wat weerhoudt jou om ook echt stappen te zetten. De eerst volgende bijeenkomst is 20 juni. 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    > Dit wil ik meemaken

 


 

Contactformulier

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te participeren?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid InputRoutebeschrijving

Wil je Zorg de Keizer bezoeken? Je kunt ons vinden op Keizersveld 9 t/m 9J -13 t/m 13J, 5803 AM in Venray.
Plan je route via Google Maps

MAPS DEKEIZER