Alleen kom je ver, samen bereik je meer

De zelfstandige zorgprofessionals van Gezondheidscentrum Zorg de Keizer bieden al 12 jaar samen zorg. Daarmee is Zorg de Keizer het eerste multidisciplinaire gezondheidscentrum in Nederland.

blauw vinkje.fw 18 zorgprofessionals die samenwerken

blauw vinkje.fw 12 jarig bestaan

blauw vinkje.fw 9+ is de score die deze zorgprofessionals gemiddeld krijgen van hun klanten

 

Samenwerken

Zorg de Keizer is de plek waar we samen meer bereiken dan alleen. Zo leveren we zorg voor de ‘mens als geheel’. De steeds complexer wordende klachten van mensen vragen aandacht voor alle facetten van het mens-zijn. Door samen te werken kunnen we deze holistische zorg bieden. 

Holistisch

Naast lichamelijke factoren is er ook aandacht voor de invloed van onze gedachten, onze emoties, onze relaties, onze financiële vrijheid, onze manier van handelen en het al dan niet vervullen van de behoefte aan zelfontwikkeling. Alles is er op gericht om mensen te helpen bij het herstel van hun klachten, te ondersteunen bij het vinden van een passende leefstijl en om de verantwoordelijkheid te nemen voor de keuzes in hun leven.

Gelijkwaardig

Op Zorg de Keizer kennen we geen hiërarchie. We gaan er vanuit dat jij als zorgprofessional het werk doet waar jij het beste in bent en wat jou het meest gelukkig maakt. Zo leveren we allen onze unieke bijdrage aan het gezamenlijke concept van Zorg de Keizer.

We helpen mensen op basis van gelijkwaardigheid. Dit brengt ons veel. Je hebt samen de regie over het behandelplan. Mooi om te zien hoe de persoon met de hulpvraag ruimte neemt om te kiezen wat hij wel of juist niet wil. Zo dragen mensen zelf actief bij aan hun eigen herstel en het behoud van hun gezondheid.

Praktisch

Het doel van onze zorg is dat mensen zoveel mogelijk zelf leren doen en dit gaan inbedden in hun leefstijl. Ook willen we laagdrempelig groepen mensen inspireren, adviseren en aanzetten tot het nemen van een stap in hun eigen gezondheid. Dit doen we door het geven van workshops, trainingen en lezingen.

 

zorgprofessionals zorgdekeizer     zorgprofessionals zorgdekeizer foto     

 

Wil jij zo werken?

Sinds dit jaar heeft het tweede pand van het gezondheidscentrum ook medische bestemming gekregen. Daardoor ontstaan nu ook voor jou mogelijkheden om te participeren in Zorg de Keizer. Je kunt participeren door:

1. je met jouw eigen praktijkruimte te vestigen op Zorg de Keizer

Je behoort dan tot ons team en deelt als zelfstandig ondernemer jouw kennis en expertise met je collega-zorgprofessionals.  

en/of

2. periodiek activiteiten te verzorgen

Je kunt periodiek trainingen, lezingen of andere activiteiten in De Broedplaats van Zorg de Keizer verzorgen. Zo kun je mensen met jouw expertise inspireren en laten ontdekken wat in hun eigen leven past. Dit is ook mogelijk wanneer jouw praktijkruimte niet op Zorg de keizer gevestigd is. 

Ruimte Christel HafmansJVG 20171024 02

Samenwerken met een holistische, gelijkwaardige en pragmatische aanpak is wat de gezondheidszorg nodig heeft.

Zorg waaraan verschillende zorgprofessionals bijdragen en waarbij mensen zich zelf actief inzetten voor hun herstel en gezondheid. Zorg de Keizer is goed voor mensen, voor zorgprofessionals en voor de gezondheidszorg.

Mogelijkheden verkennen?

Christel Hafmans participeren

In een persoonlijk gesprek met Christel Hafmans maken we helder hoe én waarin jij kunt excelleren op Zorg de Keizer. Christel is facilitator samenwerking op Zorg de Keizer.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    

   


Inspiratie voor zorgprofessionals

header ebook 1

Wil je zorg bieden op jouw manier en verdienen wat je waard bent?

Dan is dit e-book echt iets voor jou. Het helpt je in 5 stappen op weg om jouw zorgprofessie te gaan uitoefenen op jouw manier. Je gaat ervaren dat jouw impact op de mensen die je helpt groter is dan je denkt, en dat je jouw financiële waarde mag vragen. We delen dit, omdat we jou die vrijheid gunnen. Dat je mag genieten van wat je doet, en een bron van inspiratie mag zijn voor de mensen die je helpt met hun gezondheid. Doe er je voordeel mee. 

 knop ik wil dit gratis ebook


header bijeenkomst

Wil je concreet stappen zetten om op jouw manier zorg te bieden?

Je eigen pad kiezen als zelfstandige zorgprofessional is spannend. Misschien lijkt het onhaalbaar dat jij jouw zorgprofessie mag uitoefenen vanuit rust en ontspanning. Of misschien heb je met het e-book gewerkt en vraag je je af welke concrete stappen je nu kunt zetten om door te pakken. 

Blijf je verlangen en hopen dat het verandert, of is het tijd voor een keerpunt waarbij jij zelf kiest?

Meld je aan voor Mogelijkheden met Moed. 

Tijdens de bijeenkomst 'Mogelijkheden met Moed' ontmoet je gelijkgestemde zorgprofessionals. Samen gaan we aan de slag met op welke manier jij jouw zorgprofessie zou willen uitvoeren. Je gaat nieuwe mogelijkheden zien en we nemen waar mogelijk weerstand weg om ook echte stappen te kunnen zetten. 

hier wil ik bij zijn

 


 

Contactformulier

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te participeren?

Invalid Input
Invalid Input
Invalid InputRoutebeschrijving

Wil je Zorg de Keizer bezoeken? Je kunt ons vinden op Keizersveld 9 t/m 9J -13 t/m 13J, 5803 AM in Venray.
Plan je route via Google Maps

MAPS DEKEIZER