Perfect bewegen


Perfect Pilates is een trainingsmethode voor het hele lichaam en meer dan dat. Want Perfect Pilates helpt om stress te verminderen, in balans te komen en volledig te ontspannen. Kortom: een grondige work-out voor body and mind.

Voor Iedereen

Perfect Pilates is er voor iedereen. Ook als u nu nog niet topfit bent, ook als u nu nog niet uw ideale gewicht hebt, ook als u fysieke klachten hebt en u niet zeker weet welke oefeningen u wel en niet kan doen. Bij ons bent u welkom! We helpen u om te bewegen op uw eigen nivo en om zo fit en sterk te worden als voor u mogelijk is.

Wat gaan we doen?

Bij Zorg de Keizer krijgt u les van een gecertificeerde instructeur, die indien nodig verbonden is met de fysiotherapeut, osteopaat, oefentherapie Cesar en medisch fitness. We werken in kleine groepen op een rustige locatie. Zo krijgt u volop professionele aandacht en persoonlijke begeleiding. De lessen duren een uur, bewegen & ontspannen staat centraal.

Wat zijn de kosten?

U betaalt € 97,50 per kwartaal. Rond de jaarwisseling en in de zomervakantie zijn we een aantal weken gesloten. De lessen die daardoor uitvallen, worden op het lesgeld in mindering gebracht en hoeft u dus niet te betalen.

Als u werkt, is het mogelijk uw werkgever te vragen om een bijdrage te leveren in de kosten. U zult zich door de lessen immers beter voelen en sommige werkgevers dragen graag bij aan de gezondheid van hun medewerkers. Bijzonder is dat uw werkgever die bijdrage aan Perfect Pilates kan verrekenen met de Belastingdienst. Zorg de Keizer heeft als enige instituut in Nederland hierover afspraken met de Belastingsdienst gemaakt. Vraag ons gerust om meer informatie!

Proeflessen

We organiseren regelmatig proeflessen zodat u vrijblijvend en kosteloos kunt kennismaken met Perfect Pilates. Neemt u gerust contact met ons op om te horen wanneer er weer proeflessen zijn. Natuurlijk kunt u ook een keertje komen kijken en meedoen in een gewone les. U bent van harte welkom!

Inschrijven

Download hier uw inschrijfformulier voor de gratis proefles Perfect Pilates. Lees ook de bijgevoegde voorwaarden. Het formulier kunt u ingevuld en ondertekend retourneren per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Perfect Bewegen
- Gonnie Langenkamp

Keizersveld 13J
5803 AM Venray

tel: 06-41790505
perfectbewegen@zorgdekeizer.nl

Perfect Pilates is er voor iedereen