Fysiotherapie

  0478-560012  fysiotherapie@zorgdekeizer.nl

Ervaar jij weleens dat je niet volledig vrij kunt bewegen? Dan kan dat in de weg zitten en het dagelijks leven sterk beïnvloeden. De kwaliteit van leven kan zelfs achteruit gaan. Onze fysiotherapie kan dit vaak verhelpen.

Ben jij op zoek naar een klein en betrouwbaar team voor jouw behandeling? Dan ben je bij ons in goede handen. Wij zijn van alle markten thuis.

Wij zijn gespecialiseerd in fysiotherapie, maar je kunt bij ons ook terecht voor:

blauw vinkje.fw Sportrevalidatie

blauw vinkje.fw Medical taping

blauw vinkje.fw Revalidatie na een operatie

blauw vinkje.fw Kenzie therapie – voor rug- en nekklachten met of zonder uitstraling naar been of arm

blauw vinkje.fw Mulligan concept – voor specifieke mobilisatie van gewrichten

blauw vinkje.fw COPD- of longrevalidatie

blauw vinkje.fw Hartrevalidatie

Preventieve behandeling

fysiotherapie zorgdekeizerNiet alleen bij een blessure of andere klacht kan fysiotherapie jou helpen. Ook als het gaat om preventieve zorg kan het heel effectief zijn. Bijvoorbeeld met hart- & vaatziekten, obesitas of het voorkomen van RSI. Ook kunnen we jou helpen met het opstellen van een verantwoord beweeg- of trainingsprogramma na een blessure.

Begrijpelijk en met aandacht

Wij vinden het belangrijk dat jij altijd weet wat de klachten veroorzaakt, daarom leggen wij dit in begrijpelijke taal uit. Ook vertellen we je graag wat we met fysiotherapie kunnen doen om jouw klachten te verhelpen, wat jij hier zelf eventueel aan kunt doen en wat de verwachte hersteltijd is. Wij vinden het belangrijk dat jij geholpen wordt.

Team

Het team van Fysiotherapie Jans-Beken bestaat uit Alex Jans-Beken en Juul Janssen.

Alex Jans Beken Zorgdekeizer     Juul Janssen Zorgdekeizer

 

Behandeling

De juiste behandeling bepalen we altijd in overleg met jou. Oefentherapie is vaak een belangrijk onderdeel hiervan. Hiermee beïnvloed je de bewegingsmogelijkheden en vergroot je de spierkracht. Ook is oefentherapie goed voor: het aanleren van een betere houding, het verbeteren van je evenwicht, het leren van een betere ademhalingstechniek of om te ontspannen. Daarom krijg je vaak thuisoefeningen. Als aanvulling kan het zijn dat we gebruik maken van mobilisatietechnieken, massage of medical taping. Hierbij geven we preventief advies en voorlichting.

Vergoeding

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt kost fysiotherapie jou tot een aantal behandelingen niets. We hebben contracten met alle zorgverzekeraars. Als je een chronische indicatie hebt wordt fysiotherapie vaak vergoed vanuit de basisverzekering.

Afspraak maken?

IMG 0795selJe kunt bij ons terecht zonder verwijsbrief van een arts.

Maak een afspraak en gaan we samen hoe we jouw klachten kunnen verhelpen. In overleg kan altijd contact gezocht worden met de huisarts of specialist om tot een optimale behandeling van de klachten te komen.

Wij zijn onder meer lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en opgenomen in het kwaliteitsregister.

telefoon  0478-560012    email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ervaringen


aanhalingstekens  Vriendelijk en betrokken. Duidelijk instructies bij oefeningen. Vakkundig.  aanhalingstekens2

aanhalingstekens  Luistert goed naar klacht en achtergrond. Legt duidelijk uit waardoor klachten komen. Goede instructies en oefeningen. Niet meer behandelingen dan nodig. aanhalingstekens2

aanhalingstekens  Hij begrijpt mijn klacht, legt uit van de oorzaak en handelt ook ernaar om dit op te lossen. Maar ook voor in de toekomst om het te voorkomen. Belt ook na hoe het verloop is. aanhalingstekens2

 

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    ga naar het nieuws

 

Fysiotherapie Jans-Beken
Alex Jans-Beken
Juul Janssen

Keizersveld 9B
5803 AM Venray

tel: 0478-560012
fysiotherapie@zorgdekeizer.nl

Privacyverklaring

Herstellen doe je samen!