Fysiotherapie


Als je je niet volledig vrij kunt bewegen dan kan dat je in de weg zitten en zelf je dagelijkse leven sterk beïnvloeden. Veelal kan er met de juiste fysiotherapie behandeling veel aan gedaan worden.

Verstoringen aan spieren, banden, pezen en gewrichten kunnen door fysiotherapie aangepakt en/of verminderd worden. Alles in het teken om ervoor te zorgen dat de cliënt zich weer vrij kan bewegen.

Bij fysiotherapie Jans-Beken vinden wij het belangrijk dat de cliënt:

- Weet wat de oorzaak is van het probleem / de klacht en dat dit in begrijpelijke taal wordt uitgelegd;
- Wat er met fysiotherapie aan te doen is;
- Wat de cliënt er zelf aan kan doen;
- Hoe lang de te verwachten hersteltijd is.

Behandelingen

Je kunt zowel voor algemene fysiotherapie als voor gespecialiseerde fysiotherapie voor de behandeling sportblessures, rugklachten en revalidatie na een operatie bij fysiotherapie Jans-Beken terecht.

Je kunt bij fysiotherapie Jans-Beken terecht zonder verwijsbrief. Wil je graag een second opinion dan kun je daarvoor ook bij fysiotherapie Jans-Beken terecht.

Door contact op te nemen plannen we een afspraak in en gaan we samen kijken wat we kunnen doen.

Hoe gaat het in zijn werk?

De fysiotherapeut zal eerst vaststellen wat de exacte problemen / klachten zijn. Om het herstel te bevorderen en om te voorkomen dat de klachten terugkomen wordt er ook gekeken naar waar de klachten vandaan komen.

Dan wordt er afgesproken op welke wijze de klachten aangepakt kunnen worden. Dit vindt altijd in afstemming met de cliënt plaats.

Samenwerkingsverbanden

Fysiotherapie Jans-Beken kan mede door samenwerkingsverbanden met verschillende praktijken en specialisaties in Zorg de Keizer instaan voor kwaliteit en doelmatigheid.

Fysiotherapie Jans-Beken is onder meer lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en opgenomen in het kwaliteitsregister.

Tweede vestiging

Sinds 2016 is fysiotherapie Jans-Beken ook actief in het centrum van Venray op Julianasingel 5 in het pand van Anytime fitness.

Door het openen van deze tweede vestiging hoopt fysiotherapie Jans-Beken haar cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn.


ga naar nieuws

Fysiotherapie Jans-Beken
- Alex Jans-Beken
- Juul Janssen

Keizersveld 9B
5803 AM Venray

tel: 0478-560012
fysiotherapie@zorgdekeizer.nl

Herstellen doe je samen!