Fysiotherapie - Blog

  0478-560012  fysiotherapie@zorgdekeizer.nl

Bij fysiotherapie Jans-Beken vinden wij het belangrijk dat u:

  • Weet wat de oorzaak is van het probleem / de klacht en dat dit in begrijpelijke taal wordt uitgelegd;

  • Weet wat er met fysiotherapie aan te doen is;

  • Weet wat de cliënt er zelf aan kan doen;

  • Weet hoe lang de te verwachten hersteltijd is.

Als je je niet volledig vrij kunt bewegen dan kan dat je in de weg zitten en zelf je dagelijkse leven sterk beïnvloeden. Veelal kan er met de juiste fysiotherapie behandeling veel aan gedaan worden.

Verstoringen aan spieren, banden, pezen en gewrichten kunnen door fysiotherapie aangepakt en/of verminderd worden. Alles in het teken om ervoor te zorgen dat de u zich weer vrij kan bewegen.

Als u een afspraak wilt maken kunt u ons bereiken via fysiotherapie@zorgdekeizer of 0478-560012

 

 

Hartrevalidatie – zonder lange wachttijden

hartrevalidatie 7

Wist je dat de fysiotherapeut Alex Jans-Beken jou ook kan helpen bij hartrevalidatie zonder dat je lang hoeft te wachten?

Een hartinfarct of hartoperatie kan je leven – en dat van je omgeving – behoorlijk op de kop zetten.
Niet alleen fysiek, vaak zijn er ook psychische gevolgen. Bij veel mensen is het vanzelfsprekende vertrouwen in het eigen lichaam verdwenen.

Hartrevalidatie helpt u om er lichamelijk en geestelijk weer bovenop te komen. Daarom is het belangrijk dat jij voor de revalidatie niet lang hoeft te wachten.

Niet iedereen heeft hartrevalidatie nodig. De cardioloog bepaalt samen met u of hartrevalidatie zinvol is. Het gesprek hierover vindt plaats tijdens de opname in het ziekenhuis. Is het antwoord ja dan is een lange wachttijd niet nodig.

Maak een kennismakingsafspraak met Alex Jans-Beken via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en bespreek samen de mogelijkheden voor jouw hartrevalidatie programma.Klanten over Fysiotherapie Jans-Beken

 

 

Fysiotherapie Jans-Beken
Alex Jans-Beken
Juul Janssen

Keizersveld 9B
5803 AM Venray

tel: 0478-560012
fysiotherapie@zorgdekeizer.nl

Privacyverklaring

Herstellen doe je samen!