Life Coaching - Carin

  tel: 06-15253006  lifecoaching@zorgdekeizer.nl

Mijn naam is Carin Fait, gecertificeerd NLP- & Life coachfoto Carin

Het perfecte leven bestaat niet. En het mijne is net als het jouwe, een leven dat we zo goed en zo kwaad als het gaat, leven.
Daarin komen we hindernissen tegen. Eén van mijn hindernissen was mijn woordblindheid, nu beter bekend als ‘dyslexie’.

Gelukkig had ik een zeer opmerkzame docente, die zag dat ik mijn schoolwerk altijd inhoudelijk netjes op orde had. Maar dat de spelling het geheel steeds weer desastreus naar beneden haalde. Ik voelde me slordig en lui.
Ze verwees me door naar een professor in de Neurologie. Als één van de eerste kinderen met erkende woordblindheid in Nederland werd ik onderworpen aan tests en gesprekken. Wat hij zei, zal me bijblijven:
‘De meeste mensen slaan wat ze met rechts doen, links op in hun hoofd en andersom. Jij hebt gewoon een hele ruime zolder, het is alleen een beetje een rommeltje, maar beide kamers staan tot je beschikking.’ Dat veranderde mijn totale perspectief op wie ik was. Niet slordig en lui.

Zo waren er nog een aantal allesbepalende ‘mentors’ in mijn leven, die mijn kwetsbare kant, mijn dyslexie en mijn aangetaste zelfvertrouwen zagen en me op waarde wisten te schatten. Hiermee kreeg ik veel terug. Vertrouwen in mezelf, enthousiasme en contact met het vuur dat in mij zat om iets te willen bereiken.

Positieve stappen zetten

Ik ben een positieve, nuchtere coach, die jou weer in contact wil brengen met jouw eigen vuur, met je volle potentieel. Ik bied daarvoor een veilige omgeving, waarin je concrete tools krijgt om een probleem waar jij nú tegenaan loopt, op te lossen. Een van de effectieve technieken die NLP rijk is, heet ‘verander je persoonlijke geschiedenis’.
Zoals ik momenten heb gekend, waarin ik me positief, sterk en enthousiast heb gevoeld in mijn leven, zo heb jij die ook.

We gaan naar die momenten toe, door over je persoonlijke tijdlijn te lopen. Je zult zien dat je je huidige probleem kunt aanpakken en oplossen, omdat je zelf de kracht bezit om je eigen hulpbron te zijn.

Er bestaat geen perfect leven, maar door de dankbare reacties van cliënten, weet ik één ding zeker. Er is wel een perfecte manier om psychisch ‘op te gaan ruimen’ en er beter uit te komen dan je erin bent gegaan.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Life Coaching
Carin Fait

Keizersveld 9E
5803 AM Venray

tel: 06-15253006
lifecoaching@zorgdekeizer.nl

Wees voorzichtig hoe je tegen jezelf praat, want je luistert!