Podotherapie

  077-3971318  podotherapie@zorgdekeizer.nl

Het is van groot belang dat jij geen pijnklachten aan jouw voeten hebt. Je gebruikt ze immers zo frequent. Heb je wel pijnklachten aan je voeten, dan kan een podotherapeut je mogelijk van deze pijn afhelpen.

Podotherapie Hermanns is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten en klachten aan knieën, heupen en rug. Ook bij kinderen. We verrichten nauwgezet onderzoek naar de oorzaak van de klachten, om deze door middel van therapieën en hulpmiddelen te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen.

Klachten waaraan men kan denken zijn onder andere:

blauw vinkje.fw Voetproblemen bij kinderen en volwassenen
blauw vinkje.fw Pijn aan voeten, knieën, heupen of rug
blauw vinkje.fw Standsafwijkingen van tenen, nagels of voeten
blauw vinkje.fw Sportblessures
blauw vinkje.fw Ingegroeide nagels
blauw vinkje.fw Terugkerend eelt en likdoorns
blauw vinkje.fw Overbelastings en vermoeidheidsklachten
blauw vinkje.fw Klachten in combinatie met reuma of diabetes-mellitus (suikerziekte)

Hoe gaan wij te werk?

Podotherapie Hermanns staat bekend om zijn vooruitstrevendheid in het gebruik van de nieuwste technologieën. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-voetscan, welke de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet. Met behulp van deze 3D-voetscan kunnen onder andere steunzolen, sportzolen, veiligheidszolen en podotherapeutische slippers worden gemaakt.

We werken veel samen met andere zorgverleners binnen en buiten onze praktijken, zodat je altijd verzekerd kunt zijn van het beste advies. Elke bij ons werkzame podotherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Een garantie voor kwaliteit.

Veelal verzekerd

Bij de meeste zorgverzekeraars wordt het grootste gedeelte van de therapieën vergoed en podotherapie valt niet onder uw eigen risico.
Onze podotherapie is vrij toegankelijk, wat wil zeggen dat je een afspraak kunt maken zonder verwijzing van een arts of medisch specialist.

Geen wachttijden

Wij hebben 100 vestigingen in Nederland. Daardoor bent je altijd snel aan de beurt. 

De wachttijd bedraagt maximaal 2 weken of zelfs slechts 2 dagen wanneer je bereidt bent om maximaal 25 kilometer te reizen naar een van onze andere vestigingen. Maak vandaag nog een afspraak. Zo ben je snel van de pijn af.

 telefoon  077-3971318    email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Hermanns (sport)Podotherapie

Keizersveld 9F
5803 AM Venray

tel: 077-3971318
podotherapie@zorgdekeizer.nl

Privacyverklaring

Klachten voorkomen, genezen en verminderen