Podotherapie


Het is van groot belang dat uw geen pijnklachten aan uw voeten heeft. U gebruikt ze immers zo frequent. Heeft u wel pijnklachten aan uw voeten, dan kan een podotherapeut u mogelijk van deze pijn afhelpen.

Podotherapie Hermanns is gespecialiseerd in het verhelpen van voetklachten en klachten aan knieën, heupen en rug (ook bij kinderen!). We verrichten nauwgezet onderzoek naar de oorzaak van de klachten, om deze door middel van therapieën en hulpmiddelen (zoals steunzolen en ortheses) te verminderen of zelfs helemaal te verhelpen.

Klachten waaraan men kan denken zijn onder andere:

• Voetproblemen bij kinderen en volwassenen
• Pijn aan voeten, knieën, heupen of rug
• Standsafwijkingen van tenen, nagels of voeten
• Sportblessures
• Ingegroeide nagels
• Terugkerend eelt en likdoorns
• Overbelastings en vermoeidheidsklachten
• Klachten in combinatie met reuma of diabetes-mellitus (suikerziekte)

Hoe gaan wij te werk?

Podotherapie Hermanns staat bekend om zijn vooruitstrevendheid in het gebruik van de nieuwste technologieën. Zo wordt er gebruik gemaakt van een 3D-voetscan, welke de voet tot op de honderdste millimeter nauwkeurig opmeet. Met behulp van deze 3D-voetscan kunnen onder andere steunzolen, sportzolen, veiligheidszolen en podotherapeutische slippers worden gemaakt.

We werken veel samen met andere zorgverleners binnen en buiten onze praktijken, zodat u altijd verzekerd kunt zijn van het beste advies. Elke bij ons werkzame podotherapeut is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister van Paramedici. Een garantie voor kwaliteit.

Veelal verzekerd

Bij de meeste zorgverzekeraars wordt het grootste gedeelte van de therapieën vergoed en podotherapie valt niet onder uw eigen risico.
Podotherapie Hermanns is vrij toegankelijk, wat wil zeggen dat u een afspraak kunt maken zonder verwijzing van een arts of medisch specialist.

Hermanns (sport)Podotherapie

Keizersveld 9F
5803 AM Venray

tel: 077-3971318
podotherapie@zorgdekeizer.nl

Klachten voorkomen, genezen en verminderen