Yoga

  06-40355209  yoga@zorgdekeizer.nl

Bij yoga gaat het om de verbinding tussen lichaam en geest. In het leven van de moderne mens is de balans tussen lichaam en geest vaak verstoord. Yoga biedt oefeningen die het evenwicht helpen herstellen. Het maakt je lichaam en geest weer levendig en flexibel. Door yoga leer je te luisteren naar je eigen lichaam. Yoga gaat over bewustwording, zien en voelen wie je werkelijk bent.

HATHA

Bij DAYA Yoga geef ik Hatha yoga, een vorm waarbij tijdens de houdingen alle spieren gebruikt worden. De oefeningen zijn er op gericht je bewust te maken van de spanning in je lichaam. Spanning maakt de spieren kort en stijf waardoor je belemmerd wordt bij het maken van bewegingen. Bij Hatha yoga leer je je lichaam en ademhaling te beheersen, inspanning afgewisseld met voldoende ontspanning om heerlijk in balans te komen. 

Ik sluit de les af met een kop kruidenthee.

Voor Wie

Yoga is voor iedereen. In yoga is er geen competitie, geen oordeel. Bij DAYA yoga hebben we respect voor onszelf en voor elkaar om optimaal van de ontspanning te kunnen genieten.

Proeflessen

Bel of mail me voor een vrijblijvende proefles of voor meer info over de lessen.

Kosten

Kosten 34 euro per maand, maandelijks te voldoen. Uitgevallen lessen kunnen in overleg in die maand worden ingehaald.
Als u werkt is het mogelijk uw werkgever een bijdrage in de kosten te vragen. Voor een werkgever is het immers van belang dat werknemers in goede lichamelijke en geestelijke balans zijn.

Inschrijven

Inschrijven kan door mij te mailen of te bellen.

telefoon  06-40355209    email  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Yoga
Ellen Koopmans 

Keizersveld 13J
5803 AM Venray

tel: 06-40355209
yoga@zorgdekeizer.nl

Bij yoga gaat het om de verbinding tussen lichaam en geest