Leermeester in Zorg

  085-9024640  liz@zorgdekeizers.nl

Welkom bij LIZ! LIZ staat voor ‘Leermeesters in Zorg’.

Wij zijn ervan overtuigd dat je het beste kunt leren als je dit in de praktijk en met en van elkaar kunt doen. Leermeesters met ervaring nemen collega's in opleiding mee om zich te ontwikkelen tot vakman of -vrouw in zorg en welzijn.

Daarom zijn wij een praktijkleerbedrijf die samen met leermeesters in zorg en welzijn andere collega's kansen biedt om het vakmanschap eigen te maken en met name daarin je eigen talent te ontdekken. We ontwikkelen daarvoor werkvormen die aansluiten op de beleving en vooral op ontdekken, voelen, ervaren en spelend leren.

Leermeesters zijn specialist in het vakmanschap zorg en welzijn en hebben daarnaast het talent om anderen te ondersteunen bij het leren en ontwikkelen.
LIZ kan niet alleen LIZ zelf, maar ook andere partners en organisaties ondersteuning en begeleiding aanbieden om te komen tot een efficiënt leerklimaat; leren van en met elkaar.

Wij bieden zorg aan huis, een leerplek en de academie.

 

telefoon  085-9024640    email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Ik zoek zorg aan huis

Ons doel is goede zorg leveren afgestemd op de vraag en de behoefte van de cliënt. 
Daarnaast bieden we zowel cliënten als collega’s de kans om samen met en van elkaar te leren en te ontwikkelen. 

romy en client venray 2 juni 2020

Niet alleen de leermeester, collega in opleiding maar ook de cliënten mogen en willen graag van toegevoegde waarde zijn. 
Binnen LIZ kan dit door hen vooral ook de ruimte te geven ervaringen te delen. Op deze manier leren we van elkaar en ontstaat door deze verbinding ook ruimte om te komen tot creativiteit en vooral tot zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Wij staan voor gelijkwaardigheid, eigen regie en zelfstandigheid. Wij uiten dit door met kleine teams een klein groepje cliënten te voorzien van de juiste ondersteuning.


Ik doe dit met veel passie en omdat ik het graag doe
vandaar ook “Ger gedoan “

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Een leerplek in de zorg

LIZ is ervan overtuigd dat leren het beste met en van elkaar ontstaat vanuit het zelf beleven, voelen en ervaren. LIZ is daarom een praktijkleerbedrijf met werkplekken onder andere in in de thuiszorg. 

2021 12 23 Cooperatie LIZ hoge resolutie voor drukwerk 4 kopie 2

Wil jij iets betekenen voor iemand met een zorg- en/of een begeleidingsvraag, maar heb je geen ervaring? Heb je die droom om professional te zijn in de zorg maar mis je daarvoor de juiste papieren? Dan helpt LIZ jou graag!

Samen met onze collega’s wil LIZ jouw inspirator en leermeester zijn om jou de mooie taken van dit vak te leren of je daarmee kennis te laten maken.

Meer weten?

telefoon  085-9024640    email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

"Leren met én van elkaar, daar draait het om"

 

Leermeesters in zorg-academie

LIZ heeft binnen de locatie Zorg de Keizer twee mooie locaties waar het vak geleerd kan worden.

Op locatie 9G zijn leermeesters werkzaam en worden werkvormen - zowel praktijk als theorie - ontwikkeld die collega’s in het zorg en welzijn werkveld helpen bij het ontwikkelen van talent, en de kans geven om te groeien naar vakmanschap in zorg en welzijn.
Op locatie 13B bevindt zich de academie die mantelzorgers, vrijwilligers, burgers en professionals in zorg en welzijn de kans biedt om praktijkleren te ervaren in de vorm van bijscholingen, workshops, trainingen en bijeenkomsten.

LIZ ontwikkelt daarvoor werkvormen die aanspreken, die herkenbaar zijn en vooral nieuwsgierigheid en spelend leren stimuleren. Want leren is niet moeilijk en moet vooral leuk zijn zodat je altijd met energie aan de slag wilt gaan.

Voor ieder individu is er wel iets te leren en te beleven op het gebied van zorg en welzijn bij de academie. Als jij een behoefte hebt dan gaan we graag voor jou aan de slag!

Raymond
Ken of kan niet, kennen we niet!

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met onze collega Raymond Rongen. Hij helpt je graag verder.

telefoon  085-9024640    email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

maak een afspraakWil jij het leven kunnen redden van een kind of volwassene?

Meld je dan aan voor de volwassen- of kinderreanimatietraining.
Ook scholingen en trainingen zoals AED scholing of EHBO,
maar ook mantelzorgtrainingen op maat en professionele zorg en bijscholingen behoren tot de mogelijkheden.

Bestuurders 

LIZ angelique camps nw

LIZ liesanne verhaeghAngelique Camps heeft de Masteropleiding Innovatie en Management afgerond en heeft jarenlange managementervaringen en ervaringen in de ouderenzorg.

Liesanne Verhaegh is HBO V-verpleegkundige en heeft jarenlangen ervaring in de thuiszorg.

maak een afspraak


 

Leermeester in Zorg
Angelique Camps
Liesanne Verhaegh

Keizersveld 9G
5803 AM Venray

Tel: 085-9024640
Email: liz@zorgdekeizer.nl

Privacyverklaring

Ger gedoan