Oefentherapie Cesar

Persoonlijke begeleiding voor jongeren, volwassenen en ouderen. De oefentherapeut stemt de behandeling af op uw persoonlijke situatie. Dat betekent dat u oefeningen en houdings- en bewegingsadviezen krijgt die u kunt toepassen in het dagelijks leven. Werkomgeving, schoolomgevingen, thuissituatie, hobby’s en het sporten komen aan de orde. Door de adviezen van uw oefentherapeut toe te passen, leert u om gezonder te bewegen. Zo kunt u weer optimaal functioneren tijdens al uw dagelijkse activiteiten. U werkt onder begeleiding van uw oefentherapeut aan het herstel van de balans tussen spanning en ontspanning en brengt uw lichaam weer in goede conditie. Zo leert u hoe u zelf met uw klachten kunt omgaan en hoe u kunt voorkomen dat uw klachten terugkeren.
Lees meer over Oefentherapie Cesar.

De oefentherapeut Cesar kan ingeschakeld worden bij/voor:


De praktijk

U kunt zonder verwijsbrief naar de (Kinder) Oefentherapeut. De behandeling wordt vergoed door de zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering en/of de aanvullende verzekering.
De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract en voldoet aan alle kwaliteitseisen gesteld door de zorgverzekeraar als wel de beroepsvereniging.
Onze oefentherapeuten zijn ingeschreven in het landelijk kwaliteitsregister paramedici. Vergoeding door uw zorgverzekeraar

Klacht en geschillenregeling

Privacy reglement

Onze praktijk is goed toegankelijk voor mindervaliden en er is voldoende gratis parkeerplaats voor de deur.
Openingstijden praktijk: maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 wisselend per therapeut.

Er is voor de kinderoefentherapie een nevenvestiging op SBO Focus, Groenewoltsepad 2, Venray
We zien u graag in onze praktijk.


ga naar nieuws

Oefentherapie de Keizer

Oefentherapie Cesar & Kinderoefentherapie
- Ingrid Huijbregts
- Rosa Vlaar
- Elmy Janssen

Keizersveld 9H
5803 AM Venray

tel: 0478-515101
oefentherapie@zorgdekeizer.nl

Goed bewegen kun je leren