Kraamzorg

  0478-796523  kraamzorg@zorgdekeizer.nl

kraamzorg3

De kraamzorg die zorgt voor PuurGeluk

Ben jij op zoek naar een kleinschalig, deskundig en persoonlijk team voor een fijne kraamtijd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Al onze medewerkers helpen bij gezinnen thuis, zodat we goed begrijpen wat jij belangrijk vindt. We bieden altijd de beste zorg voor jou en je gezin.

Volledige voorbereid op de geboorte

Heb jij naast een fijne kraamtijd behoefte aan een volledige voorbereiding voor de geboorte van jouw kindje? Dan bieden wij een helpende hand. Onze kraamverzorgende zal jou en je kindje verzorgen, maar ook is er zorg en aandacht voor de overige gezinsleden. Want ook voor je partner, en de broertjes en zusjes is het een spannende periode als de baby wordt geboren.

Vragen over kraamzorg

Naast kraamzorg bieden wij nog veel meer om jou en je gezin volledig te ontzorgen. In deze bijzondere periode van je leven zijn er momenten van geluk, maar je hebt vast en zeker ook veel vragen. Je moet belangrijke keuzes maken en je krijgt vast weleens te maken met onzekerheden. Wij willen je graag in alles ondersteunen. Daarom hebben wij een handige zwangerschap checklist gemaakt. Dankzij deze lijst weet je precies wanneer je contact moet opnemen met de verloskundige en kraamzorg, wanneer je je werkgever moet inlichten, maar ook tips wanneer je het beste kan nadenken over geboortekaartjes of het volgen van een zwangerschapscursus. Uiteindelijk krijg je ook een babyuitzetlijst mee. Met deze lijst weet je precies wat je in huis moet hebben wanneer je baby wordt geboren!

De extraatjes die zorgen voor PuurGeluk

Naast het volledig ontzorgen van jou en je gezin tijdens de kraamtijd, zijn wij tevens opgeleid in:

blauw vinkje.fw Natuurlijke kraamzorg
     Kraamzorg waarin de beste zorg samenkomt met natuurlijke producten, waarbij de intuïtie van jou en je baby centraal staan.

blauw vinkje.fw Babymassage
     Fijne, ontspannen aanraking waar zowel de baby als de ouders heel ontspannen van worden.

blauw vinkje.fw Dunstan Babytaal
     Leer de taal van jouw kindje en ontdek het verschil tussen ‘neh’ en ‘heh’.


Wij bieden meer dan alleen deskundige zorg. Wij hebben extra aandacht voor jouw persoonlijke wensen. Vind je bijvoorbeeld natuurlijke kraamzorg belangrijk? Of wil je graag meer leren over Dunstan Babytaal? Dan passen wij onze zorg aan op jouw wensen.

Aanmelden

Je kunt je al bij ons aanmelden na het eerste gesprek met je verloskundige. Wij horen graag hoe we jou en je kindje mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en in de mooie kraamtijd.

Meld je direct vrijblijvend aan.

Neem voor meer informatie contact met ons

telefoon  0478-796523    email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.    ga naar het nieuws

 

Klanten over Kraamzorg Puurgeluk


Lees meer ervaringen...
 

Kraamzorg
Tamara Geene

Keizersveld 13E
5803 AM Venray

tel: 0478-796523
kraamzorg@zorgdekeizer.nl

Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring

De beste zorg voor jou & jouw gezin